Hvalpe!!

Vi har ingen hvalpe i øjeblikket men har 2 kuld planlagt i år. Vi har maksimum 1-2 kuld om året og der bliver ikke født mange hvalpe i Danmark årligt – gennemsnit ca 15 hvalpe pr år. Så vær ude i god tid og planlæg det ordentligt!

Hvalpe fra Kennel Minimalistic forventes født i løbet af sommeren 2018

Er du interesseret er du velkommen til at kontakte os på contact@minimalistic.dk

Vi kan dog oplyse at der har gennem lang tid været stor interesse for Ritas kuld, og derfor kan det være svært at komme i betragtning til en hvalp. Men tag chancen og kontakt os – man ved jo aldrig.!

Smiley

Vi anbefaler at du læser informationen på siden i ovenstående menu “Før du køber hvalp” inden du kontakter os.

Når du henvender dig til os pr mail, må du gerne starte med at fortælle lidt om dig selv – hvem du er, hvor gammel du er, hus/lejlighed, arbejde, hvorfor minibull, har du haft hund før etc. Det giver os et bedre indtryk af hvem du er inden et eventuelt møde.

Det handler hos os ikke om at komme først…men mere om hvem du er og om du kan tilbyde en af vores hvalpe det vi forventer og ikke mindst hvad hvalpen fortjener.
Vi forventer at man vil mødes med os til en snak evt. på en udstilling, så begge parter kan se om den første kemi passer sammen, derefter holder vi kontakt og aftaler igen et møde hos os, så man kan komme og møde vores hunde.

Logo opdr-udd